ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ SITE


Το woodway.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων της WoodWay Designs, με την επωνυμία “Κόκκινος Μιχαήλ” , που εδρεύει στην Γ.Γεννηματά 94, στο Γάζι Ηρακλείου Κρήτης

Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος και βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε, διότι με κάθε συναλλαγή σας δηλώνετε την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή σας με αυτούς.

Δραστηριοποίηση της εταιρείας

Το woodway.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της ατομικής εταιρείας “Κόκκινος Μιχαήλ”, η οποία είναι και o αποκλειστικός κατασκευαστής των προϊόντων της WoodWay Designs. H εταιρεία και το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα δραστηριοποιείται σε Ελλάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Πλήρη στοιχεία επικοινωνίας

Προϊόντα

Η εταιρεία μας δραστηριοποίειται στο χώρο εμπορίας και αποκλειστικής διάθεσης των προϊόντων της WooWay Designs σε χονδρική και λιανική σε όλο το κόσμο.

Νόμισμα των συναλλαγών

Όλες οι συναλλαγές στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα γίνονται σε Ευρώ.

Απόδειξη της παραγγελία σας, τιμολόγιο και παραστατικό συναλλαγής

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στέλνεται αυτόματα μήνυμα στη διεύθυνση e-mail που έχετε δηλώσει, με τα στοιχεία της παραγγελίας σας και κατά την αποστολή τους τα προϊόντα συνοδεύονται από το επίσημο και νόμιμο παραστατικό (απόδειξη, τιμολόγιο, δελτίο αποστολής) το οποίο και σας παραδίδεται.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

H WoodWay Designs διασφαλίζει την τήρηση των αρχών Προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τη χρήση των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου αναφορικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πωλήσεις από απόσταση, σε συμφωνία και συμμόρφωση προς το διεθνές, ευρωπαϊκό και εσωτερικό ελληνικό δίκαιο και συγκεκριμένα με τις διατάξεις του Ν.2251/1994 για την προστασία του καταναλωτή, την οδηγία 2000/31/ΕΚ και το ΠΔ 131/2003 για το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και του Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ.
H WoodWay Designs δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε παράνομη ή αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και δε μεταβιβάζει με καθ’ οιονδήποτε τρόπο και για οιαδήποτε αιτία προς οποιονδήποτε τρίτο προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες των χρηστών/επισκεπτών. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτησή σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Η υποβολή στοιχείων με σκοπό τη χρήση των υπηρεσιών της WoodWay Designs επέχει θέση υπευθύνου δήλωσης του Ν.1599/1986 και επομένως οποιαδήποτε ψευδής δήλωση στοιχείων μπορεί να επισύρει τις κατ’ άρθρο 22 παρ.6 του νόμου προβλεπόμενες κυρώσεις.
Ανήλικοι επισκέπτες/χρήστες του δικτυακού αυτού τόπου δύνανται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ / ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Σχεδόν όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία και η κάθε παραγγελία φεύγει από το χώρο μας μέσα σε 1-3 εργάσιμες μέρες (Δευτέρα- Παρασκευή) από την ημέρα της παραγγελίας.

Σημείωση:

ΕΛΛΑΔΑ:

Χρόνος παράδοσης ΕΛΤΑ κούριερ.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

Χρόνος παράδοσης UPS κούριερ.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ: 3,00€

*ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ κατά την παράδοση

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή κατά την παραλαβή του δέματος.
Η επιπλέον χρέωση είναι 2,00 ευρώ.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ


Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.